Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho komentátora

Vycházející české hvězdy

Vycházející české hvězdy

Je jim sotva přes dvacet, přesto již nastartovaly raketovou kariéru

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Uplynulý týden očima šéfredaktorky. A zvířátko nakonec

Český poutník

Český poutník

René Flášar a jeho dobrodružné putování Českem na našich stránkách

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Kauza uprchlíci

Kauza uprchlíci

Legální i nelegálni migranti je problém, který hýbe Českem

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Netradiční dobroty Gastrodne provoněly prostory hotelové školy ve Velkém Meziříčí. Kulinářskou akademii doplňovaly celostátní i regionální soutěže

13.10.2016
Netradiční dobroty Gastrodne provoněly prostory hotelové školy ve Velkém Meziříčí. Kulinářskou akademii doplňovaly celostátní i regionální soutěže

Autor: kr-vysocina.cz

Popisek: XXXIX. ročník Gastrodne ve Velkém Meziříčí

Prezentace profesionálního vaření, ukázka používání speciálních cukrářských surovin, úprava a degustace čerstvých ryb i ukázka baristiky, to vše nabídl celodenní program tradiční gastronomické výstavy Gastroden v Hotelové škole Světlá a Střední odborná škola řemesel Velké Meziříčí.

Letošního devětatřicátého ročníku se zúčastnilu hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek i radní pro oblast školství, mládeže a sportu Jana Fialová.

Gastroden

„Kvalitních pracovníků v gastronomii stále ubývá, a proto si velmi cením podobných aktivit, které mohou vést ke zvýšení prestiže žáků a následně pracovníků v tomto oboru,“ uvedl hejtman Kraje Jiří Běhounek, který za realizaci výstavy poděkoval zaměstnancům školy i jejím žákům.

Gastroden

„Věřím, že se i s pomocí těchto aktivit podaří vychovávat budoucí profesionály a vzbudit zájem žáků základních škol i jejich rodičů ke studiu,“ doplnila radní Kraje Vysočina Jana Fialová.

Gastroden

Kulinářskou akademii doplňovaly celostátní i regionální soutěže Ukaž, co umíš, Posaďte se, prosím a Poznej, co jíš. Pozvání k účasti na výstavě přijali i partneři školy v podobě hotelů a restaurací z Vysočiny, ale nechyběla ani prezentace partnerského turistického regionu San Benedetto Del Tronto a ukázky práce žáků.

Gastroden

Stalo se u vás něco, co by měli ostatní vědět? Napište na .

Vložil: Redaktor KL

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace