Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
MFF Karlovy Vary 2019

MFF Karlovy Vary 2019

Hvězdy, hvězdičky, róby, filmy i drsná kritika

Na vlastní kůži

Na vlastní kůži

Ivan Břešťák dělal krimi na Nově, má na kontě 1 200 reportáží. Nyní se vydává pro Krajské listy.cz tam, kam se bojí i benga

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Vycházející české hvězdy

Vycházející české hvězdy

Je jim sotva přes dvacet, přesto již nastartovaly raketovou kariéru

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturního redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Filmové stopy

Filmové stopy

Zajímá vás, jak teď vypadá fabrika z filmu Marečku, podejte mi pero? Reportáže z míst, kde se natáčely kinohity

Český poutník

Český poutník

René Flášar a jeho dobrodružné putování Českem na našich stránkách

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Netradiční dobroty Gastrodne provoněly prostory hotelové školy ve Velkém Meziříčí. Kulinářskou akademii doplňovaly celostátní i regionální soutěže

13.10.2016
Netradiční dobroty Gastrodne provoněly prostory hotelové školy ve Velkém Meziříčí. Kulinářskou akademii doplňovaly celostátní i regionální soutěže

Autor: kr-vysocina.cz

Popisek: XXXIX. ročník Gastrodne ve Velkém Meziříčí

Prezentace profesionálního vaření, ukázka používání speciálních cukrářských surovin, úprava a degustace čerstvých ryb i ukázka baristiky, to vše nabídl celodenní program tradiční gastronomické výstavy Gastroden v Hotelové škole Světlá a Střední odborná škola řemesel Velké Meziříčí.

Letošního devětatřicátého ročníku se zúčastnilu hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek i radní pro oblast školství, mládeže a sportu Jana Fialová.

Gastroden

„Kvalitních pracovníků v gastronomii stále ubývá, a proto si velmi cením podobných aktivit, které mohou vést ke zvýšení prestiže žáků a následně pracovníků v tomto oboru,“ uvedl hejtman Kraje Jiří Běhounek, který za realizaci výstavy poděkoval zaměstnancům školy i jejím žákům.

Gastroden

„Věřím, že se i s pomocí těchto aktivit podaří vychovávat budoucí profesionály a vzbudit zájem žáků základních škol i jejich rodičů ke studiu,“ doplnila radní Kraje Vysočina Jana Fialová.

Gastroden

Kulinářskou akademii doplňovaly celostátní i regionální soutěže Ukaž, co umíš, Posaďte se, prosím a Poznej, co jíš. Pozvání k účasti na výstavě přijali i partneři školy v podobě hotelů a restaurací z Vysočiny, ale nechyběla ani prezentace partnerského turistického regionu San Benedetto Del Tronto a ukázky práce žáků.

Gastroden

Stalo se u vás něco, co by měli ostatní vědět? Napište na .

Vložil: Redaktor KL

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace