Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
MFF Karlovy Vary 2019

MFF Karlovy Vary 2019

Hvězdy, hvězdičky, róby, filmy i drsná kritika

Na vlastní kůži

Na vlastní kůži

Ivan Břešťák dělal krimi na Nově, má na kontě 1 200 reportáží. Nyní se vydává pro Krajské listy.cz tam, kam se bojí i benga

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Vycházející české hvězdy

Vycházející české hvězdy

Je jim sotva přes dvacet, přesto již nastartovaly raketovou kariéru

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho komentátora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Filmové stopy

Filmové stopy

Zajímá vás, jak teď vypadá fabrika z filmu Marečku, podejte mi pero? Každý druhý víkend nový film

Český poutník

Český poutník

René Flášar a jeho dobrodružné putování Českem na našich stránkách

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Sezona čerstvého chřestu v pekařství PAUL právě začala. Dobrou chuť!

04.05.2016
Sezona čerstvého chřestu v pekařství PAUL právě začala. Dobrou chuť!

Autor: Pekařství PAUL.

Popisek: Sezona čerstvého chřestu v pekařství PAUL.

Lahodný chřest má ve francouzské kuchyni nezastupitelné postavení, a to pro svou svěží chuť, křupavost a příznivé účinky na zdraví. Ve francouzském pekařství PAUL proto i tento rok připravili skvělé speciality s čerstvým chřestem.

Chřest si v posledních letech získává stále větší oblibu. Tato křupavá sezonní zelenina samozřejmě chutná nejlépe na přelomu jara a léta, kdy se u nás sklízí. V květnu a červnu si zákazníci francouzského pekařství PAUL budou moci vychutnat čerstvý zelený chřest v několika originálních podobách.

Doporučujeme ochutnat: Croissant s humusem a zeleným chřestem, který si získal srdce zákazníků již v loňském roce. Neotřelou kombinaci lahodného chřestu s jemnou chutí humusu vlastní výroby doplňuje šťavnaté rajče, slunečnicová semínka a čerstvá řeřicha plná vitamínů. Ideální způsob, jak zdravě začít nový den!

Jarní salát se zeleným chřestem, ochucený balzamikem, představuje ideální zdravý oběd či večeři. Pořádná porce čerstvé zeleniny vám dodá vlákninu i vitamíny a další ingredience – řecký sýr feta a na čtvrtky pokrájené vejce - salát nejen chuťově obohatí, ale také vás zasytí.

Dejte si chřest pro zdraví i krásu!

Pokud už ladíte formu na léto, pak vězte, že chřest je pro svůj nízký obsah kalorií
a vysoký podíl vlákniny dokonalou dietní potravinou. 

Oblibě se těší již více než 5.000 let, pěstovali ho již ve starověkém Egyptě a v Číně. Obsahuje velké množství vitamínů C a E, betakarotenu a kyseliny listové. Z minerálů najdeme v chřestu zejména draslík, zinek, železo a jód. Díky tomu má příznivý vliv na srdeční činnost, krvetvorbu, soustředění i paměť.

Prospěšný je i pro naše zažívání a krásnou pleť, nehty a vlasy. Po staletí se chřest také používá jako afrodisiakum.

Další sezonní specialitou pekařství PAUL jsou osvěžující domácí limonády.

Letos jsme nabídku obohatili o nové lahodné chutě, záleží jen na Vás, kterou zvolíte! Jahodovou limonádu se sladkými čerstvými jahodami, Zázvorovo-mátovou s jemnou chutí bylinek nebo svěží Citrónovou limonádu?

Všechny naše limonády obsahují čerstvé ovocné šťávy a jsou bez barviv a konzervantů!  

Tak neváhejte a přijďte k nám ochutnat naše jarní speciality!

Válcuje vás život, úřady, politici? Pošlete nám svůj příběh  na 

Vložil: Lucie Bartoš

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace