Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
S cestovatelem Milošem Beranem

S cestovatelem Milošem Beranem

... do Číny a dál, za exotikou. Trocha povídání a nádherné fotky

Fejeton Jiřího Macků

Fejeton Jiřího Macků

Každou neděli něco trošinku hlubšího k zamyšlení od doyena redakce

Koronavirus ´2020

Koronavirus ´2020

Vše o pandemii, která pokračuje i v roce 2021

Glosy Iva Fencla

Glosy Iva Fencla

Ze Starého Plzence až na kraj světa

TV glosář Ely Novákové

TV glosář Ely Novákové

Co budou dávat v bedně? Víme

Rozhovory na okraji

Rozhovory na okraji

Mimo metropoli, mimo mainstream, mimo pěnu dní

Pražská doprava

Pražská doprava

Zajímavosti i aktuality

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturně politického redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A nově i ty televizní

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Recenze

Recenze

Exkluzivní recenze o literatuře vážné, stejně tak i o detektivkách a jiných lehčích žánrech

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Kostra potažená kůží, na vychrtlém krku provazce žil, propadlý hrudník… Gondík vypráví, proč se mu nepovedlo uchytit se jako herec. Teď má šanci, ve filmu z koncentráku

13.05.2015
Kostra potažená kůží, na vychrtlém krku provazce žil, propadlý hrudník… Gondík vypráví, proč se mu nepovedlo uchytit se jako herec. Teď má šanci, ve filmu z koncentráku

Autor: TV Prima

Popisek: Dalibor Gondík drží tak zvanou „raw food“ dietu, což obnáší pouze syrovou stravu. Vypadá příšerně...

FOTO V dalším dílu Show Jana Krause, který uvidíte ve středu večer na Primě, se představí mimo jiné moderátor Dalibor Gondík. S předstihem vám přinášíme fotky i výběr toho nejzajímavějšího, o čem se v show mluvilo – pořad totiž není přímý přenos, předtáčí se.

První host večera tentokráte nepřichází ze zákulisí, nýbrž z muzikantského kouta pódia od bubnů. Další zvláštností přicházejícího hosta je poněkud výstřední úbor, který však, jak se záhy dozvídáme od Jana Krause, je záměrně sporý, aby nebyly vidět žádné značky. Tímto hostem je herec a moderátor Dalibor Gondík, na kterého hostitel hned zkraje prozradí, že je vášnivým běžcem a na Primě má společně se sestrou pořad Gondíci s.r.o.

Nikdo z nás se nechytnul, může za to revoluce

Ovšem nejen to, seznam Daliborových aktivit je tak obsáhlý, že si je musel Jan Kraus sepsat. Je mezi nimi mimo jiné cukrářství. „My jsme byli geniální ročník na herectví na konzervatoři a nikdo z nás se nechytnul, protože když jsme končili, byla akorát revoluce, takže ten úspěch se nedostavil. Do divadla nikdo nechodil. Táta si vzal úvěr a vymyslel si, že bude místo výpravčího na dráze dělat cukráře. A protože mu to strašně šlo, tak jsem se tedy ze dne na den na všechno vykašlal a jel jsem do Sokolova.“

Dieta, po níž vážně nebudete vypadat zdravě

Cukrářským pochoutkám se ale Dalibor ve svém současném životním stylu značně vzdálil, neboť je vyznavačem „raw food“ neboli syrové stravy. „Ve čtyřiceti se mi stalo něco v hlavě, jako se to asi děje každému.“ Jan Kraus také zmíní, jak si jeho host zaboxoval s boxerem Lukášem Konečným. „To bylo strašný, to bych tady nerad vyzdvihoval,“ brání se Dalibor, ale nakonec se nechá strhnout k vyprávění velice vtipné historky o své účasti na boxerském tréninku.

Válcuje vás život, úřady, politici? Pošlete nám svůj příběh  na ');.          

Vložil: Redaktor KL

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace