Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
Na vlastní kůži

Na vlastní kůži

Ivan Břešťák dělal krimi na Nově, má na kontě 1 200 reportáží. Nyní se vydává pro Krajské listy.cz tam, kam se bojí i benga

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Vycházející české hvězdy

Vycházející české hvězdy

Je jim sotva přes dvacet, přesto již nastartovaly raketovou kariéru

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturního redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Český poutník

Český poutník

René Flášar a jeho dobrodružné putování Českem na našich stránkách

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Největší homosexuální web láká na neuvěřitelnou story: Porno a Láďu Hrušku. Proč mu tak ubližují?

16.12.2014
Největší homosexuální web láká na neuvěřitelnou story: Porno a Láďu Hrušku. Proč mu tak ubližují?

Autor: Facebook

Popisek: Televizní kuchař Láďa Hruška

Někdejší novinář televize Prima se po přestupu na Novu začal věnovat levnému vaření. S ním to dotáhl až na nejvyšší možnou metu. Hruška prodal bezkonkurenčně největší počet kuchařek v historii České republiky. Má to jistě své výhody, jako například víc než milion korun zisku, ale i nevýhody. Těmi jsou poměrně nevybíravé útoky.

Na sociální síti Facebook hned několik čtenářů Hruškovi píše, zda podobné věci vaří i svému příteli Matějovi. „Láďo, vaříš ty svoje blafy jenom nám, nebo to klohníš i doma svému příteli Matějovi? Pokud ano, tak ten chudák musí mít po soužití s tebou plechovej žaludek," uvedla Monika Kubová. Bez reakce. Podobných názorů na Hruškovu sexuální orientaci je na Facebooku, kde se pyšní téměř 55 tisíci fanoušky, celá řada. I proto se KrajskéListy.cz rozhodly pátrat v podobně zaměřených médiích. Ani tam ale pro Ladislava Hrušku pšenka nekvete.

Zejména časopis Lui, legendární médium, pro které se v roce 2010 vyjádřil někdejší premiér Topolánek, což ho stálo pozici předsedy ODS i šéfa vlády, má na Hrušku spadeno hned v několika materiálech. Paradoxně jsou pod těmito články podepsány ženy. Nikol Šubrtová například do svého článku o jídelním pornu zmiňuje následující:

„Dozvědět se, že Láďa Hruška, ten kulturní deviant, který během hlavní zpravodajské relace Novy v parku přepadává nic netušící vafle a kuřecí kožky, vydal kuchařku, to byl pro mne šok, a kdybych byla měla nějaké pomyslné srdce, bylo by mě u něj bylo i píchlo." Autorka v povrchním textu píše také o Zdeňku Pohlreichovi, jehož nazývá plešatou stvůrou, nebo Jiřím Babicovi. Ten prý dává kečup i na palačinky, míní Šubrtová. Kromě svých naivních postřehů žádné hlubší myšlenky její text neobsahuje, stejně tak spojení s oním pornem…

Jinde na webu Lui pro změnu stojí konspirace, kdo se chce Ládi Hrušky zbavit. Autorka Michaela Kadlecová cituje Hruškovo vyjádření, které míří jasným směrem. „Láďa Hruška se do této kritiky hned na svém facebookovém profilu opřel a seznal, že je proti němu vedena negativní kampaň: „A komu vlastně patří Lidovky? Může třeba někomu vadit, že si teď lidi doma pečou vlastní rohlíky, loupáky, dělají levné a chutné PRIBIŇÁKY?? O tom už nepíšou, hmm,“ uvažuje Ladislav Hruška. Naráží tak pochopitelně na to, že Lidovky jako celá Mafra patří ministrovi a hlavně podnikateli Andrejovi Babišovi, jehož firmy patří k největším producentům potravin u nás.

Kdo je Ladislav Hruška

Potravinový inspektor a reportér TV NOVA vstoupil do povědomí českých diváků také jako kuchař a dokázal, že vařit se dá levně a přitom chutně. Sestavil sbírku unikátních a většinou jednoduchých receptů na přípravu domácího pečiva, mléčných výrobků, polévek, sladkých i slaných hlavních jídel, dezertů, moučníků a dalších dobrot doslova za pár korun. Zkusit lze domácí loupák potřený jahodovou marmeládou s vínem ke snídani, na oběd pizzu z pomazánkového másla a ke kávě nugátové croissanty. Hruška v minulosti vystudoval pedagogickou fakultu na univerzitě v Hradci Králové a hned po škole nastoupil jako učitel na základní školu v rodném Městci Králové. Novinářskou kariéru zahájil jako externí redaktor Nymburského deníku. V současné době působí ve zpravodajství TV Nova.

Napište autorovi tohoto článku na .');     

Vložil: Zdeněk Svoboda

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace