Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
Na vlastní kůži

Na vlastní kůži

Ivan Břešťák dělal krimi na Nově, má na kontě 1 200 reportáží. Nyní se vydává pro Krajské listy.cz tam, kam se bojí i benga

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Vycházející české hvězdy

Vycházející české hvězdy

Je jim sotva přes dvacet, přesto již nastartovaly raketovou kariéru

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturního redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Český poutník

Český poutník

René Flášar a jeho dobrodružné putování Českem na našich stránkách

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Rohlik.cz jako první online supermarket doručuje přímo z pole. Čerstvý chřest přiveze do domácností rovnou po sklizení

11.04.2018
Rohlik.cz jako první online supermarket doručuje přímo z pole. Čerstvý chřest přiveze do domácností rovnou po sklizení

Autor: Rohlik.cz

Popisek: Na fotografii je zleva Jiří Šafář, majitel společnosti Český chřest a Tomáš Čupr, zakladatel společnosti Rohlik.cz

Čerstvý chřest, doručený přímo z pole v řádu několika hodin, již není utopií. Online supermarket Rohlik.cz navázal exkluzivní spolupráci se společností Český chřest a jako první online supermarket má k dispozici pole v Hostíně u Vojkovic na Mělnicku, kde pěstuje chřest. Produkce z pole poputuje výhradně na stůl zákazníkům Rohlíku. Po lobbování za malé farmáře tak nastavuje příčku kvality potravin zase o něco výš. A to je jen začátek, do budoucna plánuje Rohlík i jahodové pole a další podobné projekty.

V pondělí 9. dubna zakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr symbolicky zapíchl, v doprovodu Jiřího Šafáře, majitele společnosti Český chřest, ceduli s logem Rohlíku do chřestového pole v Hostíně u Vojkovic, vzdáleného 20 minut od Prahy. Znamená to jediné – Rohlík zákazníkům za pár dní exkluzivně nabídne možnost objednat si nejčerstvější chřest na trhu. Celý proces trvá velmi krátkou dobu. Rychlý růst, ruční sklizeň, okamžité zchlazení, roztřídění a rozvoz. Tato superpotravina si zachová specifické vlastnosti pouhých 24 – 36 hodin po sklizni, poté začíná tvrdnout. Do té doby plánuje Rohlik.cz doručit čerstvý chřest k zákazníkovi.

Zdravý chřest

Chřestová sezóna trvá jen od poloviny dubna do konce června, proto je dobré využít každé příležitosti k jeho konzumaci. Chřest má blahodárné účinky na lidský organismus, snižuje hladinu cukru v krvi a obsahuje látky snižující cholesterol. Rohlik.cz na svém webu pro zákazníky přichystal soutěž o 3 kg chřestu a 5000 kreditních poukázek. Výhercem se stane ten, kdo uhodne, kdy je chřest možné poprvé sklidit z pole Rohlíku. Soutěžní tipy je možné posílat do 13. dubna.

Záruka čerstvosti

„Celý proces jsme dlouho ladili, abychom mohli chřest dostat co nejdřív k zákazníkovi. V supermarketech nemůže být český chřest k dispozici čerstvý a chutný tak jako u nás. V běžných supermarketech jde zboží na centrální sklad a z centrálních skladů se postupně dostává do prodejen. U nás jde z pole přímo k nám do Rohlíku a pak rovnou k zákazníkovi, proto vím, že budeme poskytovat jen to nejlepší,“ okomentoval Tomáš Čupr, zakladatel online supermarketu Rohlik.cz.

Více informací najdete ZDE.

Vložil: Štěpán Cháb

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace