Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
TV glosy, recenze, reflexe

TV glosy, recenze, reflexe

Ať se díváte na bednu, anebo přes počítač, naši autoři jsou s vámi

Rozhovory na okraji

Rozhovory na okraji

Mimo metropoli, mimo mainstream, mimo pěnu dní

Svět Tomáše Koloce

Svět Tomáše Koloce

Obtížně zařaditelné články autora, který moc nectí obvyklé žánry, zato je nebezpečně návykový

Krajské listy mají rády vlaky

Krajské listy mají rády vlaky

Někdo cestuje po hopsastrasse (pardon, dálnicích), jiný létá v oblacích, namačkaný jak sardinka...

Škola, základ života

Škola, základ života

Milovický učitel je sice praktik, o školství ale uvažuje velmi obecně. A 'nekorektně'

Na Ukrajině se válčí

Na Ukrajině se válčí

Komentáře a vše kolem toho

Praha 2 novýma očima

Praha 2 novýma očima

Vše o pražské Dvojce

Album Ondřeje Suchého

Album Ondřeje Suchého

Bratr slavného Jiřího, sám legenda. Probírá pro KL svůj bohatý archiv

Chvilka poezie

Chvilka poezie

Každý den jedna báseň v našem Literárním klubu

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Literatura o šoa

Literatura o šoa

Náš recenzent se holocaustu věnuje systematicky

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Společnost očima KL

Společnost očima KL

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

S blížícím se létem přicházejí stále častěji ke slovu lahodné saláty. Nenechte si ujít novinky francouzského pekařství PAUL

02.05.2017
S blížícím se létem přicházejí stále častěji ke slovu lahodné saláty. Nenechte si ujít novinky francouzského pekařství PAUL

Foto: Pekařství PAUL

Popisek: Lákavé saláty pekařství PAUL

S blížícím se létem přicházejí stále častěji ke slovu lahodné saláty - ideální lehký oběd nebo zdravá večeře pro teplé dny. Ve francouzském pekařství PAUL přidali ke křehké zelenině další čerstvé kvalitní ingredience a vytvořili kombinace, které vás příjemně překvapí a také výtečně chutnají!

Nové saláty v kombinaci s další novinkou - křupavými bylinkovými krutony vás také skvěle zasytí. Ke každému salátu si navíc můžete vybrat dresink podle chuti: Medovo-hořčičný, PAUL dresink nebo Jogurtový s pestem.

Chef salát

Přijďte vyzkoušet naši neobvyklou variaci na oblíbenou klasiku - ledový salát s čerstvými rajčaty, kousky pečeného kuřete, vajíčky a slaninou ozvláštňuje netradiční kombinace exotického avokáda se sýrem s modrou plísní. Dokonalý chuťový zážitek pro opravdové gurmány!

Salát s grilovanou zeleninou

Další novinka pekařství PAUL nezapře inspiraci středomořskou kuchyní, která bývá považována za jednu z nejchutnějších a také nejzdravějších vůbec. Tři druhy listových salátů s kousky grilované zeleniny - chuťově vyvážený mix papriky, cukety, lilku a cibule - doplňuje jemně slaný sýr feta a sušená rajčata.

Dýňový salát

Variace listových salátů s cherry rajčátky v kombinaci s grilovanou dýní Hokkaido, výrazným kozím sýrem President a dýňovými semínky opraženými do křupava. Také tento lahodný salát je plný vitamínů, minerálů i vlákniny!

Dýňový salát

Dýňový salát

Komerční tisková zpráva

Válcuje vás život, úřady, politici? Pošlete nám svůj příběh na

Vložil: Redaktor KL