Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
S cestovatelem Milošem Beranem

S cestovatelem Milošem Beranem

... do Číny a dál, za exotikou. Trocha povídání a nádherné fotky

Fejeton Jiřího Macků

Fejeton Jiřího Macků

Každou neděli něco trošinku hlubšího k zamyšlení od doyena redakce

Koronavirus ´2020

Koronavirus ´2020

Vše o pandemii, která pokračuje i v roce 2021

Glosy Iva Fencla

Glosy Iva Fencla

Ze Starého Plzence až na kraj světa

TV glosář Ely Novákové

TV glosář Ely Novákové

Co budou dávat v bedně? Víme

Rozhovory na okraji

Rozhovory na okraji

Mimo metropoli, mimo mainstream, mimo pěnu dní

Pražská doprava

Pražská doprava

Zajímavosti i aktuality

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturně politického redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A nově i ty televizní

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Recenze

Recenze

Exkluzivní recenze o literatuře vážné, stejně tak i o detektivkách a jiných lehčích žánrech

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

S blížícím se létem přicházejí stále častěji ke slovu lahodné saláty. Nenechte si ujít novinky francouzského pekařství PAUL

02.05.2017
S blížícím se létem přicházejí stále častěji ke slovu lahodné saláty. Nenechte si ujít novinky francouzského pekařství PAUL

Autor: Pekařství PAUL

Popisek: Lákavé saláty pekařství PAUL

S blížícím se létem přicházejí stále častěji ke slovu lahodné saláty - ideální lehký oběd nebo zdravá večeře pro teplé dny. Ve francouzském pekařství PAUL přidali ke křehké zelenině další čerstvé kvalitní ingredience a vytvořili kombinace, které vás příjemně překvapí a také výtečně chutnají!

Nové saláty v kombinaci s další novinkou - křupavými bylinkovými krutony vás také skvěle zasytí. Ke každému salátu si navíc můžete vybrat dresink podle chuti: Medovo-hořčičný, PAUL dresink nebo Jogurtový s pestem.

Chef salát

Přijďte vyzkoušet naši neobvyklou variaci na oblíbenou klasiku - ledový salát s čerstvými rajčaty, kousky pečeného kuřete, vajíčky a slaninou ozvláštňuje netradiční kombinace exotického avokáda se sýrem s modrou plísní. Dokonalý chuťový zážitek pro opravdové gurmány!

Salát s grilovanou zeleninou

Další novinka pekařství PAUL nezapře inspiraci středomořskou kuchyní, která bývá považována za jednu z nejchutnějších a také nejzdravějších vůbec. Tři druhy listových salátů s kousky grilované zeleniny - chuťově vyvážený mix papriky, cukety, lilku a cibule - doplňuje jemně slaný sýr feta a sušená rajčata.

Dýňový salát

Variace listových salátů s cherry rajčátky v kombinaci s grilovanou dýní Hokkaido, výrazným kozím sýrem President a dýňovými semínky opraženými do křupava. Také tento lahodný salát je plný vitamínů, minerálů i vlákniny!

Dýňový salát

Dýňový salát

Komerční tisková zpráva

Válcuje vás život, úřady, politici? Pošlete nám svůj příběh na

Vložil: Redaktor KL

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace