FOTO Sushi po česku? Láďa Hruška ho dělá z kuřecích kůžiček. Milionář vydal druhou kuchařku a přiznal: Recykluju potraviny, které patří do koše
22.10.2015
Foto: TV Prima
Popisek: Láďa Hruška u Krause
V dalším dílu Show Jana Krause, který měl premiéru ve středu večer na Primě, se představil mimo jiné i kuchař a kutil Ladislav Hruška. Opět s neuvěřitelnými recepty, tentokráte rovnou z odpadkového koše.
Dalším hostem je dobře známá tvář Primy – moderátor Láďa Hruška, který plynule navázal na debatu o potravinách, kterou vedly zpěvačky Věra Špinarová a Petra Janů (zde se odhalilo tajemství zdravého životního stylu Petry Janů, zato Věra Špinarová má jiné pojetí: „Já jsem od mala vychovaná v tom, že co dostaneš na talíř, to sněz, a já se nefrfňám.“). „Chtěl jsem zkoušet potraviny k neuvěření. Například neuvěřitelné suroviny, neuvěřitelný způsob přípravy nebo něco, co lidi moc neznají,“ vysvětlil Láďa, na základě jehož receptů již vyšly dvě kuchařky.
Tu aktuální předal Janu Krausovi jako pozornost. „Mě baví recyklovat potraviny, které bychom normálně vyhodili,“ poznamenává kuchařský experimentátor Láďa a s chutí se vrhá k improvizované kuchyňce, kterou pro něj nechal na pódiu připravit jeho hostitel. A co se bude vařit? „Budeme improvizovat,“ těší se Láďa a prohlíží si, co mu Jan Kraus nachystal: kuřecí kůžičky, starý chleba, kedlubnu, český česnek, slupky od brambor… a co se ještě najde v koši? „Já jsem si vždycky snědl, co jsem si navařil,“ říká Láďa Hruška nad pánví, ve které připravuje kůžičkové sushi po česku. Spoustu jeho nápadů najdete také každou neděli po obědě na Primě v jeho pořadu Vychytávky Ládi Hrušky.
Válcuje vás život, úřady, politici? Pošlete nám svůj příběh na ');.
Vložil: Anička Vančová