Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
Volby 2017

Volby 2017

Žhavá část kampaně se blíží

Letošní Karlovy Vary

Letošní Karlovy Vary

Co se dělo na festivalu

Kultura

Kultura

Pojďme se bavit: Je tu hudba, film, knihy, výstavy, nechybí exkluzivní recenze

Životní knockouty

Životní knockouty

Dal vám život ránu na solar? Nejste v tom sami, čtěte skutečné příběhy

Kauza uprchlíci

Kauza uprchlíci

Legální i nelegálni migranti je problém, který hýbe Českem

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě celebrity dobrovolně neřeknou?

Rozhovory

Rozhovory

Politici, umělci, zkrátka každý, kdo má co říci

Gambrinus nabízí pivařům nepasterizované pivo

18.05.2014
Gambrinus nabízí pivařům nepasterizované pivo

Autor: Archív

Popisek: Pivo, ilustrační foto

Největší česká pivní značka Gambrinus zavádí na trh nový Gambrinus Nepasterizovaný, který má přivést do hospod více lidí. Toto nepasterizované pivo má oproti známé Gambrinus desítce díky použití mikrofiltrace v závěrečné fázi výroby plnější a svěžejší chuť.

Výhradně čepovaný Nepasterizovaný Gambrinus 10o je za cenu stávající desítky a v dohledné době by ji měli mít možnost ochutnat pivaři v celé republice.

Plzeňský Prazdroj se rozhodl podpořit návštěvnost českých restaurací a přichází na trh s Nepasterizovaným Gambrinusem. Jde o jedinou desítku v portfoliu, která bude k dostání výhradně čepovaná a bude tak lákadlem právě pro návštěvu restaurací. „Čeští pivaři dnes chtějí v hospodách něco, co si v obchodě nekoupí. Chtějí pivo plné a svěží chuti. Proto jsme se rozhodli jít touto cestou,” řekl Pavel Zítek, dlouholetý sládek pivovaru Gambrinus.

Nepaster  pivařům chutná

Nepasterizovaná desítka Gambrinusu sklidila během testování příznivé reakce hospodských i pivařů. V současné době se čepuje Nepasterizovaný Gambrinus ve vybraných restauracích. Nicméně do roka by ho mohli mít možnost ochutnat pivaři až v pěti tisících restaurací ve všech regionech.  „S nabídkou Nepasterizovaného Gambrinusu jsme začali před rokem a bylo pro nás milým překvapením, jak pozitivně byl hospodskými a pivaři přijat. Díky tomu se Nepaster již dnes čepuje na více místech, než byl původní plán,“ řekl Pavel Zítek.

Živá chuť za stejnou cenu

Nepasterizovaný Gambrinus se vaří v souladu se všemi postupy pro kvalitní české pivo plzeňského typu. Podobně jako ostatní piva této značky ponese chráněné zeměpisné označení České pivo.  „Naším cílem bylo uvařit pivo, které si zachová základní charakteristiku Gambrinusu a to je vyrovnaná chuť, v níž jsou v rovnováze tóny chuti sladových látek a chmelové hořkosti a bude vyhovovat současnému trendu chuťově plných piv. Od původní desítky se liší především zpracováním v závěrečné fázi výroby. Místo pasterizace je použita technologie mikrofiltrace, proces, díky němuž si pivo uchovává maximální svěžest, chuťovou plnost, chmelové aroma a křišťálovou jiskrnost,“ řekl Pavel Zítek, sládek pivovaru Gambrinus. Pro pravý zážitek z kvalitního piva byly vybrány nové sklenice, které díky zaoblenému tvaru dokáží zachovat aroma i chuť piva po celou dobu jeho konzumace. Velmi dobrou zprávou je pro pivaře i skutečnosti, že čerstvou a plnou chuť Nepasterizovaného Gambrinusu si vychutnají za cenu stávající desítky.

Válcuje vás život, úřady, politici? Pošlete nám svůj příběh  na .

Vložil: Redaktor KL

Komentáře

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace