Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
MFF Karlovy Vary 2019

MFF Karlovy Vary 2019

Hvězdy, hvězdičky, róby, filmy i drsná kritika

Na vlastní kůži

Na vlastní kůži

Ivan Břešťák dělal krimi na Nově, má na kontě 1 200 reportáží. Nyní se vydává pro Krajské listy.cz tam, kam se bojí i benga

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Vycházející české hvězdy

Vycházející české hvězdy

Je jim sotva přes dvacet, přesto již nastartovaly raketovou kariéru

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturního redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Filmové stopy

Filmové stopy

Zajímá vás, jak teď vypadá fabrika z filmu Marečku, podejte mi pero? Reportáže z míst, kde se natáčely kinohity

Český poutník

Český poutník

René Flášar a jeho dobrodružné putování Českem na našich stránkách

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Gambrinus nabízí pivařům nepasterizované pivo

18.05.2014
Gambrinus nabízí pivařům nepasterizované pivo

Autor: Archív

Popisek: Pivo, ilustrační foto

Největší česká pivní značka Gambrinus zavádí na trh nový Gambrinus Nepasterizovaný, který má přivést do hospod více lidí. Toto nepasterizované pivo má oproti známé Gambrinus desítce díky použití mikrofiltrace v závěrečné fázi výroby plnější a svěžejší chuť.

Výhradně čepovaný Nepasterizovaný Gambrinus 10o je za cenu stávající desítky a v dohledné době by ji měli mít možnost ochutnat pivaři v celé republice.

Plzeňský Prazdroj se rozhodl podpořit návštěvnost českých restaurací a přichází na trh s Nepasterizovaným Gambrinusem. Jde o jedinou desítku v portfoliu, která bude k dostání výhradně čepovaná a bude tak lákadlem právě pro návštěvu restaurací. „Čeští pivaři dnes chtějí v hospodách něco, co si v obchodě nekoupí. Chtějí pivo plné a svěží chuti. Proto jsme se rozhodli jít touto cestou,” řekl Pavel Zítek, dlouholetý sládek pivovaru Gambrinus.

Nepaster  pivařům chutná

Nepasterizovaná desítka Gambrinusu sklidila během testování příznivé reakce hospodských i pivařů. V současné době se čepuje Nepasterizovaný Gambrinus ve vybraných restauracích. Nicméně do roka by ho mohli mít možnost ochutnat pivaři až v pěti tisících restaurací ve všech regionech.  „S nabídkou Nepasterizovaného Gambrinusu jsme začali před rokem a bylo pro nás milým překvapením, jak pozitivně byl hospodskými a pivaři přijat. Díky tomu se Nepaster již dnes čepuje na více místech, než byl původní plán,“ řekl Pavel Zítek.

Živá chuť za stejnou cenu

Nepasterizovaný Gambrinus se vaří v souladu se všemi postupy pro kvalitní české pivo plzeňského typu. Podobně jako ostatní piva této značky ponese chráněné zeměpisné označení České pivo.  „Naším cílem bylo uvařit pivo, které si zachová základní charakteristiku Gambrinusu a to je vyrovnaná chuť, v níž jsou v rovnováze tóny chuti sladových látek a chmelové hořkosti a bude vyhovovat současnému trendu chuťově plných piv. Od původní desítky se liší především zpracováním v závěrečné fázi výroby. Místo pasterizace je použita technologie mikrofiltrace, proces, díky němuž si pivo uchovává maximální svěžest, chuťovou plnost, chmelové aroma a křišťálovou jiskrnost,“ řekl Pavel Zítek, sládek pivovaru Gambrinus. Pro pravý zážitek z kvalitního piva byly vybrány nové sklenice, které díky zaoblenému tvaru dokáží zachovat aroma i chuť piva po celou dobu jeho konzumace. Velmi dobrou zprávou je pro pivaře i skutečnosti, že čerstvou a plnou chuť Nepasterizovaného Gambrinusu si vychutnají za cenu stávající desítky.

Válcuje vás život, úřady, politici? Pošlete nám svůj příběh  na .

Vložil: Redaktor KL

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace