Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
MFF Karlovy Vary 2019

MFF Karlovy Vary 2019

Hvězdy, hvězdičky, róby, filmy i drsná kritika

Na vlastní kůži

Na vlastní kůži

Ivan Břešťák dělal krimi na Nově, má na kontě 1 200 reportáží. Nyní se vydává pro Krajské listy.cz tam, kam se bojí i benga

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Vycházející české hvězdy

Vycházející české hvězdy

Je jim sotva přes dvacet, přesto již nastartovaly raketovou kariéru

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturního redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Filmové stopy

Filmové stopy

Zajímá vás, jak teď vypadá fabrika z filmu Marečku, podejte mi pero? Reportáže z míst, kde se natáčely kinohity

Český poutník

Český poutník

René Flášar a jeho dobrodružné putování Českem na našich stránkách

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Nechcete se vzdát popíjení zlatého moku ani v zimě a přitom se zahřát? Víme, jak na to

18.12.2013
Nechcete se vzdát popíjení zlatého moku ani v zimě a přitom se zahřát? Víme, jak na to

Autor: Archív

Popisek: Pivo, ilustrační foto

V chladných zimních dnech není nad horký nápoj. Proto pivovar Zubr pro tuto zimu připravil pro milovníky piva horkou variantu letní novinky Hot Cider Mix.

Novinka je určena těm, kdo se ani v zimě nechtějí vzdát piva a zároveň se chtějí pořádně zahřát. Hot Cider Mix bude možné ochutnat ve vybraných restauracích, na vánočních trzích v Přerově i na sjezdovkách v beskydských lyžařských areálech.

Horké pivní nápoje sice nepatří k tradičním zimním, potažmo vánočním nápojům, jejich obliba však roste, a to zejména v  zemích se silnou pivní kulturou jako je Německo nebo Rakousko. Odtud se tento trend začíná šířit i k nám. „Vůně a chuť jablek v kombinaci se skořicí patří neodmyslitelně ke koloritu Vánoc. Proto jsme připravili i horkou variantu ZUBRA Cider Mix,“ říká Nataša Rousková, sládková pivovaru.

Hot Cider Mix si lze jednoduše připravit i doma. Mezi nezbytné ingredience patří ZUBR Cider Mix (1.5 litru), krupicový cukr (2 polévkové lžíce), hřebíček a skořice. Vše se spolu navzájem důkladně promísí a přivede do bodu varu, aby se rozvinuly a prolnuly jednotlivé chutě a aroma. Do hotového nápoje se mohou dle chuti přidat i rozinky, kousky jablka, plátky citronu či rum. Stejným způsobem se připravuje i Hot Yuzu&Limeta, jen se jako výchozí ingredience používá ZUBR Yuzu&Limeta.

ivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je součástí holdingu PMS, společně s pivovary Holba a Litovel. V letošním roce značka Zubr Gold získala ocenění Absolutní vítěz mezi všemi značkami na soutěži Zlatý pohár Pivex 2013 a obhájila tak ocenění z loňského roku.

Zaujal Vás tento článek? Posílejte nám svoje názory i podněty na ! Těšíme se na ně.

Vložil: Redaktor KL

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace