Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
Volby 2017

Volby 2017

Odvolili jsme, teď se rokuje o vládě

Letošní Karlovy Vary

Letošní Karlovy Vary

Co se dělo na festivalu

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Životní knockouty

Životní knockouty

Dal vám život ránu na solar? Nejste v tom sami, čtěte skutečné příběhy

Kauza uprchlíci

Kauza uprchlíci

Legální i nelegálni migranti je problém, který hýbe Českem

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě celebrity dobrovolně neřeknou?

Rozhovory

Rozhovory

Politici, umělci, zkrátka každý, kdo má co říci

Pivem České republiky je hanušovická Holba Premium

14.06.2013
Pivem České republiky je hanušovická Holba Premium

Autor: Archív

Popisek: Pivo, ilustrační foto

Holba Premium z haušovického pivovaru Holba je nejlepším ležákem a stává se Pivem České republiky 2013. Rozhodli o tom odborníci v rámci degustační soutěže 17. ročníku Slavností piva v Českých Budějovicích.

Pivo Holba si ze soutěže odváží celkem dvě medaile - zlato pro Holbu Premium a bronz pro Holbu Classic.

Holba se těší velké oblibě nejen u degustátorů, ale především u konzumentů

Jde o další v řadě ocenění, která řadí Holbu mezi nejlepší piva u nás. V soutěži se utkalo celkem 284 vzorků piv z 50 pivovarů, které posuzovalo celkem 70 pivovarnických odborníků. Degustátoři hodnotili nejen chuť piva, kde Holba výrazně zabodovala, ale i jeho celkovou charakteristiku. U ryzího piva z hor shodně ocenili výborný říz a vysokou pitelnost. Způsobuje ji celková vyladěnost hanušovického piva, takže láká k dalšímu napití a delšímu posezení.

„Podařilo se navázat na sérii medailí pro naše pivo, které potvrzují jeho jedinečnost a špičkovou kvalitu. Těší nás, že jsme v silné konkurenci pivních značek dokázali zvítězit právě v prémiové kategorii ležáků,“ k úspěchu vyjadřuje ředitel pivovaru Holba Vladimír Zíka.

Holba se těší velké oblibě nejen u degustátorů, ale především u konzumentů. Potvrdili to i jeho příznivci na jihu Čech, kde bylo u výčepu s Holbou stále plno. Všichni chtěli ochutnat ryzí pivo z hor, které se po celých 139 let vyrábí podle tradičních receptur, a tím získává svoji jedinečnost. Dnes je kvalita piva samozřejmostí, a co konzumenti žádají, je chuťová odlišnost. A právě díky tomu zájem o hanušovickou Holbu každý rok roste.

Zaujal Vás tento článek? Posílejte nám svoje názory i podněty na ! Těšíme se na ně.

Vložil: Redaktor KL

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace