Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho komentátora

Vycházející české hvězdy

Vycházející české hvězdy

Je jim sotva přes dvacet, přesto již nastartovaly raketovou kariéru

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Uplynulý týden očima šéfredaktorky. A zvířátko nakonec

Český poutník

Český poutník

René Flášar a jeho dobrodružné putování Českem na našich stránkách

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Kauza uprchlíci

Kauza uprchlíci

Legální i nelegálni migranti je problém, který hýbe Českem

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Pivem České republiky je hanušovická Holba Premium

14.06.2013
Pivem České republiky je hanušovická Holba Premium

Autor: Archív

Popisek: Pivo, ilustrační foto

Holba Premium z haušovického pivovaru Holba je nejlepším ležákem a stává se Pivem České republiky 2013. Rozhodli o tom odborníci v rámci degustační soutěže 17. ročníku Slavností piva v Českých Budějovicích.

Pivo Holba si ze soutěže odváží celkem dvě medaile - zlato pro Holbu Premium a bronz pro Holbu Classic.

Holba se těší velké oblibě nejen u degustátorů, ale především u konzumentů

Jde o další v řadě ocenění, která řadí Holbu mezi nejlepší piva u nás. V soutěži se utkalo celkem 284 vzorků piv z 50 pivovarů, které posuzovalo celkem 70 pivovarnických odborníků. Degustátoři hodnotili nejen chuť piva, kde Holba výrazně zabodovala, ale i jeho celkovou charakteristiku. U ryzího piva z hor shodně ocenili výborný říz a vysokou pitelnost. Způsobuje ji celková vyladěnost hanušovického piva, takže láká k dalšímu napití a delšímu posezení.

„Podařilo se navázat na sérii medailí pro naše pivo, které potvrzují jeho jedinečnost a špičkovou kvalitu. Těší nás, že jsme v silné konkurenci pivních značek dokázali zvítězit právě v prémiové kategorii ležáků,“ k úspěchu vyjadřuje ředitel pivovaru Holba Vladimír Zíka.

Holba se těší velké oblibě nejen u degustátorů, ale především u konzumentů. Potvrdili to i jeho příznivci na jihu Čech, kde bylo u výčepu s Holbou stále plno. Všichni chtěli ochutnat ryzí pivo z hor, které se po celých 139 let vyrábí podle tradičních receptur, a tím získává svoji jedinečnost. Dnes je kvalita piva samozřejmostí, a co konzumenti žádají, je chuťová odlišnost. A právě díky tomu zájem o hanušovickou Holbu každý rok roste.

Zaujal Vás tento článek? Posílejte nám svoje názory i podněty na ! Těšíme se na ně.

Vložil: Redaktor KL

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace