Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
S cestovatelem Milošem Beranem

S cestovatelem Milošem Beranem

... do Číny a dál, za exotikou. Trocha povídání a nádherné fotky

Fejeton Jiřího Macků

Fejeton Jiřího Macků

Každou neděli něco trošinku hlubšího k zamyšlení od doyena redakce

Koronavirus ´2020

Koronavirus ´2020

Vše o pandemii, která pokračuje i v roce 2021

Glosy Iva Fencla

Glosy Iva Fencla

Ze Starého Plzence až na kraj světa

TV glosář Ely Novákové

TV glosář Ely Novákové

Co budou dávat v bedně? Víme

Rozhovory na okraji

Rozhovory na okraji

Mimo metropoli, mimo mainstream, mimo pěnu dní

Pražská doprava

Pražská doprava

Zajímavosti i aktuality

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturně politického redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A nově i ty televizní

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Recenze

Recenze

Exkluzivní recenze o literatuře vážné, stejně tak i o detektivkách a jiných lehčích žánrech

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

V Liberci učil stolovat mistr etikety Ladislav Špaček

04.03.2014
V Liberci učil stolovat mistr etikety Ladislav Špaček

Autor: kafe.cz

Popisek: Ladislav Špaček

Stylové prostředí čtyřhvězdičkového Clarion Grandhotelu Zlatý Lev v Liberci poskytlo zázemí akci věnované stolování a správné etiketě, spojené s autogramiádou Ladislava Špačka.

Seminář asistované večeře s praktickým nácvikem stolování pod vedením známého odborníka na etiketu byl určený nejen manažerům, kteří vedou obchodní jednání během pracovních večeří a obědů, ale byl otevřen všem, kdo chtějí dostát společenským pravidlům, jež se k této události vážou. Dlouholetý prezidentský mluvčí a autor mnoha knih o etiketě představil účastníkům základy dodržování dress codu, zasedacího pořádku u stolu, společenské konverzace a samotného stolování. Hosté si pochutnali na degustačním menu z dílny šéfkuchaře restaurace Benada a mohli si vyzkoušet, jak správně konzumovat běžná jídla i speciality jako jsou mořské plody.

„Pro hosty jsme připravili například gratinované šneky s rozpečenou česnekovou bagetkou nebo grilované tygří krevety s petrželovým máslem. Účastníci semináře si pochvalovali spojení dobrého jídla, erudovaného výkladu a osobního přístupu pana Ladislava Špačka.“, řekl Miroslav Souček, ředitel hotelu.

Příjemnou atmosféru večera doplnila ochutnávka francouzských vín doplněná o výklad správného držení sklenice, dekantace a degustace vína. Akci zakončila autogramiáda nejnovější knihy Ladislava Špačka věnované etiketě.

Válcuje vás život, úřady, politici? Pošlete nám svůj příběh, v koši určitě neskončí! Na vaše unikátní zážitky čekáme na , do předmětu napište Příběh

Vložil: Redaktor KL

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace