Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
S cestovatelem Milošem Beranem

S cestovatelem Milošem Beranem

... do Číny a dál, za exotikou. Trocha povídání a nádherné fotky

Fejeton Jiřího Macků

Fejeton Jiřího Macků

Každou neděli něco trošinku hlubšího k zamyšlení od doyena redakce

Koronavirus ´2020

Koronavirus ´2020

Vše o pandemii, která pokračuje i v roce 2021

Glosy Iva Fencla

Glosy Iva Fencla

Ze Starého Plzence až na kraj světa

TV glosy, recenze, reflexe

TV glosy, recenze, reflexe

Ať se díváte na bednu, anebo přes počítač, naši autoři jsou s vámi

Rozhovory na okraji

Rozhovory na okraji

Mimo metropoli, mimo mainstream, mimo pěnu dní

Svět Tomáše Koloce

Svět Tomáše Koloce

Obtížně zařaditelné články autora, který moc nectí obvyklé žánry, zato je nebezpečně návykový

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Knižní recenze

Knižní recenze

Exkluzivní recenze o literatuře vážné, stejně tak i o detektivkách a jiných lehčích žánrech

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

V Liberci učil stolovat mistr etikety Ladislav Špaček

04.03.2014
V Liberci učil stolovat mistr etikety Ladislav Špaček

Foto: kafe.cz

Popisek: Ladislav Špaček

Stylové prostředí čtyřhvězdičkového Clarion Grandhotelu Zlatý Lev v Liberci poskytlo zázemí akci věnované stolování a správné etiketě, spojené s autogramiádou Ladislava Špačka.

Seminář asistované večeře s praktickým nácvikem stolování pod vedením známého odborníka na etiketu byl určený nejen manažerům, kteří vedou obchodní jednání během pracovních večeří a obědů, ale byl otevřen všem, kdo chtějí dostát společenským pravidlům, jež se k této události vážou. Dlouholetý prezidentský mluvčí a autor mnoha knih o etiketě představil účastníkům základy dodržování dress codu, zasedacího pořádku u stolu, společenské konverzace a samotného stolování. Hosté si pochutnali na degustačním menu z dílny šéfkuchaře restaurace Benada a mohli si vyzkoušet, jak správně konzumovat běžná jídla i speciality jako jsou mořské plody.

„Pro hosty jsme připravili například gratinované šneky s rozpečenou česnekovou bagetkou nebo grilované tygří krevety s petrželovým máslem. Účastníci semináře si pochvalovali spojení dobrého jídla, erudovaného výkladu a osobního přístupu pana Ladislava Špačka.“, řekl Miroslav Souček, ředitel hotelu.

Příjemnou atmosféru večera doplnila ochutnávka francouzských vín doplněná o výklad správného držení sklenice, dekantace a degustace vína. Akci zakončila autogramiáda nejnovější knihy Ladislava Špačka věnované etiketě.

Válcuje vás život, úřady, politici? Pošlete nám svůj příběh, v koši určitě neskončí! Na vaše unikátní zážitky čekáme na , do předmětu napište Příběh

Vložil: Redaktor KL

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace