Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
S cestovatelem Milošem Beranem

S cestovatelem Milošem Beranem

... do Číny a dál, za exotikou. Trocha povídání a nádherné fotky

Co zaujalo Jiřího Macků

Co zaujalo Jiřího Macků

Každou středu i neděli něco trošinku hlubšího k zamyšlení od doyena redakce

Koronavirus ´2020

Koronavirus ´2020

Vše o pandemii, ať už si myslíte, že byla a bude, anebo naopak

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturního redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Vejce jsou geniální potravina. Vykouzlíte s nimi vše, od snídaně po večeři

31.05.2020
Vejce jsou geniální potravina. Vykouzlíte s nimi vše, od snídaně po večeři

Autor: rebarboraskitchen.com

Popisek: Barbora Říhová

„Až uslyšíš řev z ateliéru, tak tam raději nechoď. Právě totiž fotím knedle!“ říkával kamarád fotograf s dovětkem, že dobře vyfotografovat plný talíř patří k největším ‘majstrštrykům‘. Známá česká foodblogerka reBarbora´s kitchen to nejen umí, ale navíc ještě báječně vaří. Dopřejte si mimořádné zážitky s její Vajíčkovou kuchařkou, kterou vydalo nakladatelství cPress.

České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné! To je 80 receptů na hromadu báječných jídel z vajíček, od snídaně až po večeři, včetně polévek i dezertů. A ještě navíc využijete zdravé nutriční vlastnosti této superpotraviny. Recepty foodblogerky reBarbora´s kitchen čerpají z české tradice i zahraničních zdrojů, některé vymyslela sama, jiné převzala od světových kuchařů.

 

Vajíčková kuchařka

Barbora Říhová sbírá a shromažďuje zajímavé recepty, aby je pak s drobnými obměnami předávala dál svým sledujícím na blogu i Facebooku. Miluje maso i sladkosti, a protože je kreativní, umí jídla krásně naaranžovat, servírovat a případně i zabalit. A v každém případě si na jídle, připraveném podle jejích receptů, opravdu pochutnáte.

Autor: Barbora Říhová
Žánr:
moderní kucařka
Nakladatelství:
cPress

Ukázka z knihy:

Vajíčková kuchařka

 

Vajíčková kuchařka

 

Vajíčková kuchařka

Vajíčková kuchařka

 

Vajíčková kuchařka

 

Vajíčková kuchařka

 

 

Vložil: Adina Janovská

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace