Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
S cestovatelem Milošem Beranem

S cestovatelem Milošem Beranem

... do Číny a dál, za exotikou. Trocha povídání a nádherné fotky

Co zaujalo Jiřího Macků

Co zaujalo Jiřího Macků

Každou středu i neděli něco trošinku hlubšího k zamyšlení od doyena redakce

Koronavirus ´2020

Koronavirus ´2020

Vše o pandemii, ať už si myslíte, že byla a bude, anebo naopak

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturního redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Principu pomalého hrnce využívaly už naše babičky. Dnes ho však technologie posunuly na novou úroveň

16.02.2020
Principu pomalého hrnce využívaly už naše babičky. Dnes ho však technologie posunuly na novou úroveň

Autor: cPress

Popisek: Největší dobroty z pomalého hrnce

S tímhle kouzelníkem nemusíte trávit u plotny dlouhé hodiny, a přesto bude výsledek mimořádně skvělý. Naučte se využívat výhody pomalého hrnce. Speciální kuchařku Největší dobroty z pomalého hrnce, plnou rad, vychytávek i lákavých receptů, vydalo nakladatelství cPress.

Pomalý hrnec je staronový trend, jehož principu využívaly už naše babičky. Dnes ho však technologie posunuly na docela novou úroveň. Jídlo v něm totiž můžete připravovat přes noc, nebo se dokonce vracet domů z práce k čerstvě uvařené, teplé večeři, aniž byste u sporáku museli trávit dlouhé hodiny. Jídlo je navíc díky šetrnému způsobu přípravy při nízkých teplotách a s minimem použitého tuku zdravější a výživově hodnotnější. Samozřejmě je ale dobré vědět, jak na to.

Největší dobroty z pomalého hrnce

Po přečtení této knihy budete schopni dostat ze svého pomalého hrnce to úplně nejlepší. Dozvíte se:

  • jak s pomocí pomalého hrnce ušetříte peníze i energii
  • jak si hrnec vybrat a jak o něj správně pečovat
  • jak si připravit různorodé pokrmy, z nichž se vám budou sbíhat sliny – a to včetně polévek, příloh, ryb, masa, zeleniny i dezertů

Autor: Andrea Litzinger
Žánr:
zdravá kuchařka, moderní kuchařka
Nakladatelství:
cPress

Ukázka z knihy:

Největší dobroty z pomalého hrnce

Největší dobroty z pomalého hrnce

Největší dobroty z pomalého hrnce

Největší dobroty z pomalého hrnce

Vložil: Adina Janovská

Tagy
kniha,

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace