Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
S cestovatelem Milošem Beranem

S cestovatelem Milošem Beranem

... do Číny a dál, za exotikou. Trocha povídání a nádherné fotky

Co zaujalo Jiřího Macků

Co zaujalo Jiřího Macků

Každou středu i neděli něco trošinku hlubšího k zamyšlení od doyena redakce

Koronavirus ´2020

Koronavirus ´2020

Vše o pandemii, ať už si myslíte, že byla a bude, anebo naopak

Glosy Iva Fencla

Glosy Iva Fencla

Ze Starého Plzence až na kraj světa

TV glosář Ely Novákové

TV glosář Ely Novákové

Co budou dávat v bedně? Víme

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturního redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A kdy jindy než ve čtvrtek

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Kultura

Kultura

Knížky rádi čteme, rádi o nich píšeme. Nechybí exkluzivní recenze

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

I na dárcích si lze pořádně pošmáknout. Tím spíš, když je vytvoříte sami a s láskou

05.12.2017
I na dárcích si lze pořádně pošmáknout. Tím spíš, když je vytvoříte sami a s láskou

Autor: rebarboraskitchen.com

Popisek: Barbora Říhová

Také vám kdekdo tvrdí, že dávat pochutinky je cesta nejmenšího odporu? Nevěřte tomu – když je připravíte sami a přidáte do nich kousek své duše a spoustu lásky, získají úplně jinou hodnotu. Poradí vám originální kuchařka Barbory Říhové Jedlé dárky od rebarboraskitchen aneb Kuchařka pro plnění přání, kterou vydalo nakladatelství cPress.

Dobrůtky v krásném balení jsou ideálním osobním dárkem, připraveným od srdce. Tato kniha vám bude cenným pomocníkem a rádcem, abyste mohli obdarovat své blízké něčím, co jste pro ně vytvořili sami a s láskou. Můžete podle ní vyrobit desítky takových dárků. Naleznete v ní recepty na sušenky, krekry, pralinky, likéry, paštiky, jerky, omáčky, nakládané potraviny, ochucené cukry a soli, netradiční marmelády, sirupy, léčivé čaje, bonbony a sirupy…

Autorka také přidala kapitolu o tom, jak výrobky lákavě zabalit, ale její krásné fotografie u jednotlivých receptů vám budou samy o sobě inspirací. Všechny recepty v knize jsou snadné a zvládne je i naprostý začátečník. Dají se využít nejen pro výrobu dárků, ale také pro chvíle, kdy si budete chtít připravit sami sobě něco užitečného do kuchyně nebo na zub.

Jedlé dárky od rebarboraskitchen

Na zadních stranách v knize naleznete i dárkový seznam, kam si můžete zapsat, co jste komu již věnovali, abyste si na to třeba příští Vánoce nemuseli pracně vzpomínat. Autorka Barbora Říhová je známá food bloggerka, její recepty a nápady naleznete na blogu www.rebarboraskitchen.com, na facebooku www.facebook.com/rebarboraskitchen, a střípky nejen z vaření sdílí i na Instagramu www.instagram.com/rebarboras_kitchen.

Autor: Barbora Říhová
Žánr:
hobby, moderní kuchařka
Nakladatelství:
cPress

Ukázka z knihy:

Jedlé dárky od rebarboraskitchen

Jedlé dárky od rebarboraskitchen

Jedlé dárky od rebarboraskitchen

Jedlé dárky od rebarboraskitchen

Vložil: Adina Janovská

Tagy
kniha,

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace