Přestaňte si lámat hlavu nad tím, co uvařit. I pro děti to jde snadno, chutně a moderně
28.11.2017
Foto: cPress
Popisek: Řekli byste, že tahle křupavá nádhera je připravená ze zeleniny?
Nemastná, neslaná… a nechutná strava? Není sebemenší důvod, proč by si i ti nejmenší neměli pochutnat. Jak na to, poradí speciální kuchařka Barbory Charvátové Máma v kuchyni aneb S chutí pro malé i velké, kterou vydalo nakladatelství cPress.
Přestala jste věřit, že vás vaření bude bavit? Já ho miluju! A v kuchyni experimentuju. Vyhýbám se polotovarům a náhražkám. Při výběru surovin se řídím hlavou, při vaření citem – a zatím mi to vychází – říká autorka výpravné publikace, u jejíhož zrodu stálo zoufalství mnoha maminek, které si už leckdy vážně nevěděly rady, jak uvařit zdravé jídlo pro nejmenší, které bude navíc určitě chutnat celé rodině.

Určitě vám není třeba říkat, že si děti někdy u jídla dost navymýšlejí a je složité vytvářet stále nové recepty. S touhle knížkou se vám ale určitě uleví. Autorka jich vybrala dokonce sedmdesát a u všech najdete informaci, pro jak staré děti se hodí, a tipy na jejich vylepšení, aby chutnaly i tatínkům. A samozřejmě detailní rozpis surovin, přípravu krok za krokem i názorné fotografie výsledků vašeho snažení.
Autor: Barbora Charvátová
Žánr: moderní kuchařka, zdravá kuchařka
Nakladatelství: cPress
Ukázka z knihy:





Vložil: Adina Janovská