Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
S cestovatelem Milošem Beranem

S cestovatelem Milošem Beranem

... do Číny a dál, za exotikou. Trocha povídání a nádherné fotky

Co zaujalo Jiřího Macků

Co zaujalo Jiřího Macků

Každou neděli něco trošinku hlubšího k zamyšlení od doyena redakce

Koronavirus ´2020

Koronavirus ´2020

Vše o pandemii, ať už si myslíte, že byla, je a bude, anebo naopak

Glosy Iva Fencla

Glosy Iva Fencla

Ze Starého Plzence až na kraj světa

TV glosář Ely Novákové

TV glosář Ely Novákové

Co budou dávat v bedně? Víme

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Sobota Pavla Přeučila

Sobota Pavla Přeučila

O víkendu jen lehčí čtení od našeho kulturního redaktora

Premiéry Pavla Přeučila

Premiéry Pavla Přeučila

Filmové hity. A nově i ty televizní

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Přečetli jsme

Přečetli jsme

Noviny, časopisy, weby, nic zajímavého nám neunikne. S naším komentářem pak ani vám

VIP skandály a aférky

VIP skandály a aférky

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Recenze

Recenze

Exkluzivní recenze o literatuře vážné, stejně tak i o detektivkách a jiných lehčích žánrech

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Máte to rádi syrové, jenže nevíte, jak na to? Naučte se dostat z jídla maximum

26.09.2017
Máte to rádi syrové, jenže nevíte, jak na to? Naučte se dostat z jídla maximum

Autor: Instagram

Popisek: Barbora Karchová

Zajímáte se o zdravou výživu? Pak víte, že raw strava není trendem, který odezní, a že rozhodně není jednotvárná a nudná. Do jejích tajů vám pomůže proniknout moderní kuchařka Barbory Karchové Rawmania, kterou vydalo nakladatelství cPress.

Jezte živě, jezte zdravě – dostaňte z jídla maximum. Obohaťte svůj život syrovou stravou a dostaňte z jídla maximum. Připadá vám snad raw strava nudná a jednotvárná? Považujete ji za trend, který brzy odezní? Nechte se vyvést z omylu!

Rawmania

Úspěšná blogerka Barbora Karchová z webu Rawmania přináší ta nejlepší jídla, která si tím, že neprošla tepelnou úpravou, zachovávají cenné živiny, obsažené v ingrediencích. Vytvořte si podle ní lahodné dorty, pohádkově jemné dipy, křupavé slané zobání na večer nebo třeba osvěžující polévky. Sladké i slané, svěží i hutné, ale vždycky chutné.

Autor: Barbora Karchová
Žánr:
moderní kuchařka, zdravá kuchařka
Nakladatelství:
cPress

Ukázka z knihy:

Rawmania

Rawmania

Vložil: Adina Janovská

Tagy
kniha,

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace