Kraj / sekce:
Okres:
obnovit
TV glosy, recenze, reflexe

TV glosy, recenze, reflexe

Ať se díváte na bednu, anebo přes počítač, naši autoři jsou s vámi

Rozhovory na okraji

Rozhovory na okraji

Mimo metropoli, mimo mainstream, mimo pěnu dní

Svět Tomáše Koloce

Svět Tomáše Koloce

Obtížně zařaditelné články autora, který moc nectí obvyklé žánry, zato je nebezpečně návykový

Krajské listy mají rády vlaky

Krajské listy mají rády vlaky

Někdo cestuje po hopsastrasse (pardon, dálnicích), jiný létá v oblacích, namačkaný jak sardinka...

Škola, základ života

Škola, základ života

Milovický učitel je sice praktik, o školství ale uvažuje velmi obecně. A 'nekorektně'

Na Ukrajině se válčí

Na Ukrajině se válčí

Komentáře a vše kolem toho

Praha 2 novýma očima

Praha 2 novýma očima

Vše o pražské Dvojce

Album Ondřeje Suchého

Album Ondřeje Suchého

Bratr slavného Jiřího, sám legenda. Probírá pro KL svůj bohatý archiv

Chvilka poezie

Chvilka poezie

Každý den jedna báseň v našem Literárním klubu

Naše ekologie

Naše ekologie

Co si KL myslí a co mohou v této oblasti s čistým svědomím doporučit

Literatura o šoa

Literatura o šoa

Náš recenzent se holocaustu věnuje systematicky

Vaše dopisy

Vaše dopisy

V koši nekončí, ani v tom virtuálním na obrazovce

Zápisníček A.V.

Zápisníček A.V.

Občasník šéfredaktorky, když má něco naléhavého na srdci. A zvířátko nakonec

Společnost očima KL

Společnost očima KL

Vážně nevážně o událostech, které hýbou českým šoubyznysem

Komentář Štěpána Chába

Komentář Štěpána Chába

Každý den o tom, co hýbe (anebo pohne) Českem

Tajnosti slavných

Tajnosti slavných

Chcete vědět, co o sobě slavní herci, herečky i zpěváci dobrovolně neřekli či neřeknou?

Máte to rádi syrové, jenže nevíte, jak na to? Naučte se dostat z jídla maximum

26.09.2017
Máte to rádi syrové, jenže nevíte, jak na to? Naučte se dostat z jídla maximum

Foto: Instagram

Popisek: Barbora Karchová

Zajímáte se o zdravou výživu? Pak víte, že raw strava není trendem, který odezní, a že rozhodně není jednotvárná a nudná. Do jejích tajů vám pomůže proniknout moderní kuchařka Barbory Karchové Rawmania, kterou vydalo nakladatelství cPress.

Jezte živě, jezte zdravě – dostaňte z jídla maximum. Obohaťte svůj život syrovou stravou a dostaňte z jídla maximum. Připadá vám snad raw strava nudná a jednotvárná? Považujete ji za trend, který brzy odezní? Nechte se vyvést z omylu!

Rawmania

Úspěšná blogerka Barbora Karchová z webu Rawmania přináší ta nejlepší jídla, která si tím, že neprošla tepelnou úpravou, zachovávají cenné živiny, obsažené v ingrediencích. Vytvořte si podle ní lahodné dorty, pohádkově jemné dipy, křupavé slané zobání na večer nebo třeba osvěžující polévky. Sladké i slané, svěží i hutné, ale vždycky chutné.

Autor: Barbora Karchová
Žánr:
moderní kuchařka, zdravá kuchařka
Nakladatelství:
cPress

Ukázka z knihy:

Rawmania

Rawmania

QRcode

Vložil: Adina Janovská

Tagy
kniha,